Cookies
  
Indbydelse til dommerkursus
Klub: Badminton Fyn
Publiceret af: Søren Tipsmark
Dato: 09-01-2015 23:21:55
Kategori: Generelt
     

Indbydelse til

DOMMERKURSUS 2014-15

Alle mellem 16 og 60 år kan blive badmintondommere, hvis de gerne vil opleve badminton på højt niveau, har en hurtig opfattelsesevne, god stemme og kan træffe en beslutning.

Vi fortsætter med et kursusforløb, hvor man laver et støttet hjemmestudie, inden vi mødes til prøven.

Efter tilmeldingen vil du modtage nogle henvisninger til de relevante links i regelsættet, og samtidig vil du være tilknyttet en vejleder, der vil kunne svare på dine spørgsmål og i forløbet vil du kunne aflægge en forsøgs prøve.

Der vil blive mulighed for at aflægge både den teoretiske og den praktiske prøve

lørdag den 14. februar 2015 i forbindelse med turnering i Stilling – og det bliver sidste chance i indeværende sæson.

På prøvedagen vil der være et par timer, hvor spillereglerne og vejledningen for officials vil blive gennemgået, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål. Herefter aflægges den teoretiske prøve, og hvis den er godkendt og bestået, vil du blive bedømt på en praktisk prøve i dommerstolen.

Efter bestået prøve kan man dømme ungdomsrækker og senior op til M-rækken. Vil du dømme højere rækker, må du senere tage flere dommerkurser, og så er dørene åbne for at dømme ved internationale stævner, også i udlandet. Det er altså din egen energi og dine ambitioner, der afgør hvor meget du må dømme.

Under alle omstændigheder kan du som dommer se frem til mange spændende oplevelser på banen, sammen med spillerne og dine dommerkollegaer.

Kravet til en uddannet dommer er minimum fire udkald i hver sæson, og du får betalt din transport, dine diæter og en skattefri godtgørelse ved hvert udkald.

Tilmelding til Badminton Midtjyllands sekretariat på mail
senest onsdag den 21. januar 2015.

Derefter vil du modtage yderligere information og materiale.
Kurset er gratis.

Med sportslig hilsen

BADMINTON
Midtjylland, Sønderjylland og Fyn 

 

Badminton Fyn
Degnevangen 8
5762 V. Skerninge


Nyheder fra Badminton Danmark

29.03.2011
29.03.2011
28.03.2011
28.03.2011