Cookies
  
Trænerkurser fra Badminton Danmark
Klub: Badminton Fyn
Publiceret af: Lars Lyskjær
Dato: 09-09-2015 09:43:38
Kategori: Generelt
     

Kære klubledere,

 

Det er sjovt at spille badminton, og badmintontræningen skal være god, sjov og spændende. Derfor skal træningen planlægges og gennemføres, så træningen er alders- og niveausvarende, udfordrende og varierende, giver succesoplevelser og vækker nysgerrighed – og måske allervigtigst: at træneren opleves engageret og anerkendende!

 

Derfor spiller trænerne en central rolle i badmintonklubberne – når handler om rekruttering og fastholdelse af medlemmer. Desuden er

det vigtigt at blive ved med at udvikle sig som træner for at kunne lave en god, sjov og spændende badmintontræning. Det ved træneren også, men måske skal de ha’ et lille skub.

 

Trænerkurser

Undersøgelser fra Idrættens Analyseinstitut viser, at en af de største motivationsfaktorer for at tage på trænerkursus er, at deltagerne er blevet opfordret til det. Omvendt er en af de største barrierer, at trænerne aldrig er blevet spurgt.

 

Så har I husket at prikke til jeres trænere? Måske er det lige præcis det, der skal til for at få dem af sted.

 

Badminton Danmark inviterer til trænerkursus i efteråret 2015  – det drejer sig om de første kurser i kursusrækkerne.

 

Talenttrænerkursus 1 i Kolding den 31/10-1/11 2015 – tilmelding senest 19-10-2015, klik her

 

Ungdomstrænerkursus 1 i Kolding den 31/10-1/11 2015 – tilmelding senest 19-10-2015, klik her

 

Sæsonens øvrige kurser finder du her.

 

Kort om kurserne

Talenttrænerkursus 1-3 har målgruppen af trænere, der skal forestå klubbernes træning af spillere i aldersgruppen 5-12 år, der er begyndere og let øvede.

 

Ungdomstrænerkursus 1-3 har målgruppen er trænere, der skal forestå klubbernes træning af aldersgruppen 13- til 18-årige, der ikke har konkurrence og turneringer som det centrale mål med at spille badminton.

 

Læs mere om Badminton Danmarks træneruddannelse – klik her

 

Badmintonsportens hjælpetrænerkursus

DGI Badminton og Badminton Danmark har indledt et samarbejde på træneruddannelsesområdet. Det første initiativ er her: Badmintonsportens hjælpetrænerkursus 1 & 2. Kurserne henvender sig til trænere, der skal prøve kræfter med trænergerningen for første gang eller fungere som hjælpetrænere. Det kan være unge badmintonspillere, der også ønsker at træne andre, eller forældre, der har sagt ja til at give en hånd med på deres barns træning, læs mere her.

 

Sensommertilbud – det kan nås endnu.
Glæd dine klubtrænere eller dig selv med en boggave. Badminton Danmarks Webshop er fyldt af faglitteratur om badminton – heriblandt forårets nyudgivelse ”FYSISK-MOTORISK BASISTRÆNING I BADMINTON”, og du får tilmed 25 % rabat på al faglitteratur i shoppen til-og-med den 11. september 2015.

Klik her

 

Venlig hilsen / Best regards
Badminton Danmark

Ulrik Ditlev Jansen
Uddannelseschef / Education Manager
Mob: +45 25 85 46 47
www.badminton.dk
ulja@badminton.dk
www.facebook.com/badmintondk 

 

Badminton Fyn
Degnevangen 8
5762 V. Skerninge


Nyheder fra Badminton Danmark

29.03.2011
29.03.2011
28.03.2011
28.03.2011